Ad Code

Responsive Advertisement

Glow Up 2. Sezon

Glow Up 2. Sezon.... En iyi sezon bu diyebilirim mükemmeldiii. Glow Up 1. Sezon yazım çok okundu ve bende size bugün 2. Sezondan bahsetmek istedim. 
Bilmeyenler için Glow Up bir netfilix programı- yarışması diyebiliriz.

Bu programda 10 makyaj artisti bulunuyor. Bu makyaj artistleri kendilerini her alanda, konuda ve yerde makyaj yaparak geliştirmeyi yarışmayı kazanmayı, hayallerine ulaşmayı hedefliyor. 10 makyaj artisti birbirinden iyi diyebilirim. Yaptıkları tasarım makyajları görünce şok olacaksınız.

Hepsi mükemmel derecede iyi. Yüzlerini bir resim tuvali olarak kullanıyorlar resmen. Her bölüm ayrı heyecanlı. Size aÅŸagıda yarışmanın sonuçlarını paylaşıyor olacağım. Yarışmanın kazananı Ophelia Liu mükemmel bir sanatçı. Yaptıgı tasarımlar, makyajla, çizimler..... Ortaya çok büyük sanat eserleri çıkarıyor. Yarışmada yaptığı bir kaç makyajı sizinle paylaÅŸmak istiyorum. 
Ophelia Liu çok yetenekli bir makyaj sanatçısı. Kazanmayı %100 hak ediyordu. Bu kadar yetenekli olmasına raÄŸmen ailesi hiç bir zaman bu iÅŸi yapmasını istememiÅŸ. Kızlarıyla hiç bir zaman gurur duymamışlar. Ophelia bunu programda sıkça dile getirdi ve duygulandı. Yarışmayı onlar için kazanıp kendini kanıtlamak istediÄŸini söyledi. Eminim ailesi onunla ÅŸuan gurur duyuyordu. Çünkü o yarışmayı kazandı ve kendini kanıtladı. Çok güçlü bir hayal gücüne sahip. Çok baÅŸarılı ve yetenekli. Tabi ki diÄŸer yarışmacılar da çok yetenekli. Hepsi birbirinden iyi. Ama ben Ophelia hayranı oldum, büyülendim diyebilirim. Programı izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle ben yemek yerken açıp izledim. Ä°ÅŸiniz varsa veye yemek yiyeceksiniz izleyebileceÄŸiniz programlardan diyebilirim. Yarışmada her hafta farklı konsept ve konuk jüri belirleniyor. Konuk jürilerle birlikte yarışmada her alanda tecrübe kazandırmak hedefleniyor. Günün sonunda aslı iki jüri ve bir konuk jüri ile beraber toplantı yapılıyor. Toplantı sonucunda 2 yarışmacı yüzleÅŸmeye kalıyor ve kısa sürede istenilen makyajı yapmaya çalışıyor. Yapamayan 1 yarışmacı eleniyor ve diÄŸer yarışmacı arkadaÅŸlarının yanına yarışmaya devam ediyor.... Bir sonraki gün ise 2 yarışmacı herkesden 15 dakika sonra yarışmaya eleme koltuklarında baÅŸlıyor. Bu iki yarışmacı eleme koltuklarında kurtulmayı baÅŸaramazsa direkt olarak elemeye gidiyor. 
Jüri üyeleri L'Oréal Paris'ten Val Garland ve MAC Cosmetics'den Dominic Skinner. Sunucu Stacey Dooley.


 
Yarışmacı Yaş [a] Sonuç
Ophelia Liu 25 kazanan
James Mac Inerney 25 2.sıra
Eve Jenkins 23 3. sıra
Hannah Cunningham 25 4. sıra
Berny Ferr 22 5. sıra
Brandon Gaunt 25 6. yer
Jake Oakley 19 7. sıra
Keziah Joy Saunders 21 8. sıra
Shanice Croasdaile 25 9. sıra
Ashley H Mac 24 10. sıra

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Close Menu